Updates en wijzigingen voor o.a. leden

 • 0

Updates en wijzigingen voor o.a. leden

Beste iedereen                               22 jan. ‘17

Updates en informatie betreffende het aankomende jaar.
Lees de aangegeven punten even goed door.
Het nieuwe jaar is reeds in volle gang. De drive om te sporten is bijna bij iedereen weer helemaal terug. De groepen beginnen ondertussen ook echt groepen te worden. De meesten van jullie hebben duidelijk hoe en wat qua kleding en het warm houden van de handen. We hebben regelmatig heel mooi weer en af en toe echt minder weer gehad, maar des-al-niet-te-min laten jullie je niet afschrikken! Kortom, ik ben een gelukkig mens J.

 

Aantal aanpassingen/ besluiten

 1. Groepsgrote
  Om de kwaliteit te kunnen leveren die ik graag wil, moet ik een maximale groepsgrote instellen. Dit zal komen te liggen op 14. Doordat je mag switchen van avond, is 14 personen echt maximaal.De mensen die ingeschreven staan hebben een voorkeursdagdeel aangegeven. De mensen die een losse training betalen hebben ook een voorkeursdagdeel, maar niet op papier.
  Ik wil mensen die nu losse trainingen betalen, maar eigenlijk zeker weten dat ze willen blijven, dan ook vragen zich in te schrijven. Zodoende weet ik zeker wat ik aan aantal mensen heb per dagdeel en kan ik nieuwe mensen duidelijkheid geven.

 

 1. Contributie
  Vanaf maart zal ik de contributie met € 1,25 per les verhogen. Dit heeft met alle afgelopen investeringen en de maximale groepsgrote te maken.
  Investeringen die ik bij voorbaat niet gedacht had te gaan doen, maar die het voor ons allen wel leuker, aangenamer en zeker ook gezelliger maken. Denk bijv. aan nieuw materiaal, het onderkomen en koffie/ thee na afloop. (Ook vanaf heden dus thee na afloop voor de avondgroepen.)* Verschil in prijs: abonnement en losse training
  Om mensen die nu een losse training betalen te motiveren tot inschrijven, zal ik een verschil maken tussen het betalen van een losse training en een lidmaatschap. Een lidmaatschap kost vanaf maart € 6,25 per les (€ 25,- pm) en een losse training € 7,50 per training. Je bent natuurlijk nog steeds vrij te kiezen.

  * Onbeperkt
  Onbeperkt trainen zal verhoogd worden van € 30,- pm naar € 37,50.

 

* Familie abonnement
Families (wonend op hetzelfde adres) waarvan er 2 personen sporten, betalen € 2,50 per maand meer i.p.v. € 5,- pp. In totaal voor 2 personen dus € 45,- per maand.

Mijn streven is om het betaalbaar en acceptabel voor iedereen te houden.
We zijn weersafhankelijk en ik kan jou nou eenmaal niet altijd motiveren om met regen en noodweer toch te komen, al ga ik dit wel proberen ;-). Meer dan € 25,- pm zal ik daarom ook niet vragen. Mocht jij door deze verhoging problemen ondervinden, laat het mij dan weten. Dan zoeken we een oplossing.

 

Kortom, ik sta open voor jullie reacties/ meningen en zal hiermee rekening houden. Het is voor mij ook zoeken naar de juiste balans.

 1. Hemelvaartsdag, tevens Bevrijdingsdag donderdag 5 mei is de enige feestdag die op een trainingsdag valt. Deze training zal ik verplaatsen naar woensdagavond 4 mei (waarbij we om 20.00 de 1 minuut stilte in acht zullen nemen). Zodoende kan iedereen donderdag vrij zijn zonder een training te missen.
 2. Overige plannen/ activiteiten

  Stagiaire
  Vanaf maart gaan de scholieren een stageplaats zoeken. Hopelijk vindt een hele leuke gespierde jonge vent ons. Ik hou jullie dames op de hoogte t.a.v. de beoordelingscommissie 😉Regionaal de fitste
  Begin Juni zal ik weer Regionaal de fitste organiseren. Uiteraard voorzien van leuke prijzen voor de nr’s 1 en 2 en voor iedereen kansen in een loterij. Deelname is gratis. Doel is jezelf verbeteren t.o.v. afgelopen edities en bezien hoe ver je achter de nummer 1 zit. Hoe dichterbij, hoe fitter je bent!!!
  Uiteraard gaan we hier conditioneel en met kracht naar toe werken. * 1

  Familie sportdag
  Ook ergens dit jaar zullen we een soort van familie sportdag organiseren. Vergelijkbaar met de kerstbootcamp. Hierover volgt tzt meer info. * 1

  Vakanties
  Ik blijf trainingen geven zolang ik niet op vakantie ben. Hoogstwaarschijnlijk ben ik 1 keer 2 weken op vakantie. Ik zal in deze periode zorgen voor gepaste vervanging.


* 1 Deze activiteiten zijn voor leden gratis, ze zitten bij het inschrijfgeld in.

 

 

Hebben jullie vragen, dan hoor ik deze graag.

 

Met hartelijke, sportieve groeten Grada
info@in-beweging.eu
06-28330132


Leave a Reply