Personal Training

Personal training bij In-Beweging

Personal training is serieus aan de slag gaan. Want jij hebt een persoonlijk doel!

Om dit doel te realiseren is een goed plan nodig. Kennis van zaken en ervaring. Weten wanneer jij welke oefening moet doen en het goed in kunnen schatten van de trainingsfase waarin jij je bevind, om jou goed naar een volgende fase te kunnen brengen. Dit is wat je bij in-beweging kunt verwachten.

Van jou wordt er inzet verwacht. Met 1x per week trainen ga jij je doel niet halen. Voordat je besluit met een plan te gaan werken, moet je minstens nog 2 trainingsmomenten kunnen vinden in jouw week. Want het lichaam moet gaan herhalen. Zonder herhaling van de oefeningen zal er niets veranderen.

Personal training is coachen. Jou coachen en leren hoe jij over een half jaar of later, zelfstandig je doel kunt behouden. Tot die tijd zullen we intensief samenwerken! Als je moeite hebt met discipline zal ik je hierbij helpen. Als je moeite hebt met voeding, zal ik je hierbij helpen. Als je moeite hebt met zaken die nog meer van invloed zijn op het slagen van jou doel, zal ik je hierbij helpen.

Ik maak met het coachen gebruik van de virtuagym coachingsapp.

Hiermee zullen we buiten de trainingen om communiceren, houden we jouw voortgang bij en kun jij korte blogs schrijven over hoe het gaat. Verder kun je in de app je voeding bijhouden en heb ik inzicht in jouw profiel. Zo blijf ik helemaal up to date.

Bootcampbos Heidenhoek

Personal Training (PT) bij In-beweging vind plaats vanuit het “bootcampbos Heidenhoek”. Een geheel stuk privé bos voor jou alleen. In de buitenlucht werken aan sterker en vitaler worden. Uniek in Nederland.

Vele krachtoefeningen zijn mogelijke om jou vitaler en sterker te maken. In dit privé bos is creativiteit de loop gelaten. Hierdoor is het ideaal geworden voor groeps- bootcamptraining en voor personal training! Goed onderbouwde kracht sets, afgewisseld met de nodige cardio zoals hardlopen. Van alles is mogelijk.

 • Van beginnen met sporten tot
 • Afvallen
 • Van het opbouwen van de conditie na een revalidatie tot het
 • Verbeteren van lichaamshouding
 • etc. etc.

Het is zelfs mogelijk om (indien gewenst) na afloop een kopje thee/ koffie te drinken.

Nog eens de meerwaarde van een personal trainer

 • Persoonlijke professionele begeleiding
 • Geeft jou structuur
 • Planmatige aanpak
 • Variatie in de trainingen
 • Gericht op jouw doel
 • Jouw voortgang wordt bewaakt

Ik ben flexibel. Tijdens een intake gesprek bepalen we wat er moet gebeuren en wanneer dit moet gebeuren. Afhankelijk van jouw baan, ga ik zorgen dat we passende tijden vinden om aan jouw doel(en) te werken.

Wat zijn mijn specialismen?

20160607_103220

Bootcampbos Heidenhoek

 • Duursport; Marathon, triathlons
 • Wedstrijdsport; Periodiseringen
 • Krachtuithoudingsvermogen; kettlebell instructeur en certified Gladiator workouts® instructeur
 • Voeding; AALO personal trainer level 4
 • Mental coaching; AALO personal trainer level 4

 Kosten en voorwaarden Personal Training

 • Contract wordt voor half jaar afgesloten. Om doelen te bereiken en gedragingen te veranderen is tijd nodig.
  Een trainingstraject * kost per maand € 300,-
  Betaling geschiedt via factuur per kwartaal. i.o. kan dit ook anders.

* Trainingstraject bestaat uit 1 training per week van tenminste 1 uur, dagelijkse vrijheid tot het stellen van vragen, het meedenken en uitwerken van onderwerpen die jouw doel in de weg staan, gratis online app waarin jij alle bijzonderheden en voortgangsgegevens kunt vermelden en terugvinden. En je krijgt een mooie korting op de aanschaf van schoenen en sportkleding bij hardloop en triathlon speciaalzaak Easy-running te Doetinchem.

Graag zie ik jouw aanvraag dan ook in mijn mailbox verschijnen.

Werkervaring

Ik ben in het bezit van meerdere diploma’s voor Personal Training. De laatste heb ik onlangs behaald met als belangrijkste item houding verbetering.
Ik ben in het bezit van een instructeursdiploma voor de kettlebell en Gladiator workouts®.
Ook bezit ik een CIOS niv. 4 diploma en heb ik zelf heel veel ervaring in trainen. Ik ben o.a. 3e van Nederland bij het NK hele triatlon te Almere in 2015 geworden.
Voor meer werkervaring, diploma’s en eigen sportprestaties verwijs ik door naar Grada Boschker

 Kortom: Geen redenen om niet met In-Beweging in zee te gaan!

 

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 


Leave a Reply