App voor online coaching

  • 0

App voor online coaching

Vanaf heden kan ik jou online coachen. Ik kan je inzicht geven in voedingsschema’s, trainingsschema’s en ik kan je uitdagen mee te doen aan challenges. Hiervoor voeg ik je toe aan de leden en ontvang je een uitnodiging tot het downloaden van een app. Een app die heel veel dingen kan registreren en weergeven. Zodoende kan ik jou tijdens mijn vakantie gewoon aan het werk houden.

Voedingsschema’s

Je kunt diverse voedingsschema’s inzien. Van gemiddeld 2000 Kcal tot een eiwitrijk schema etc.

Trainingsschema’sAfbeeldingsresultaat voor app virtuagym

Ben je ingelogd in mijn portaal kun je diverse trainingsschema’s bekijken. Echt super handige filmpjes maken de bedoelde oefening meteen inzichtelijk. Zo kun jij zonder dat er iemand aanwezig is toch de juiste houding aannemen en uitvoeren (voor de spiegel).

Ik kan persoonlijk trainingsschema’s voor je maken, of je kunt gebruik maken van de aangeboden schema’s in het programma. Eenmaal de oefeningen gedaan uit het schema kun je deze afvinken. Na verloop van tijd zul je merken dat je fitter wordt en je voortgang in de app verbeterd.

Ik hoop jou met deze app voldoende extern te kunnen motiveren, dat mocht je een keer niet bij de bootcamp kunnen komen, jij toch die training thuis gaat doen en je echt op den duur je doelen gaat halen.

Challenges

Deze gebruik ik om jullie thuis aan het werk te zetten met moeilijkere oefeningen. Bijv het optrekken. Bij deze is éénieder dan ook uitgedaagd om zich dagelijks een keer te gaan optrekken. Maakt niet uit waaraan (let op veiligheid ;-)), kan zelfs onder de tafel. Met het verloop van weken moet je steeds vaker gaan optrekken en steeds meer zoals het uiteindelijk bedoeld is. Vingers naar voor, hangend met gestrekte armen opkomen tot kin boven de stang.
Ook de voortgang van challenges kun je bijhouden. Ik hoop dat iedereen binnen de bootcamp de challenges aanvaard, dan kunnen we tegen elkaar strijden 😉 in de gezamenlijke ranglijst.

Communicatie

Ook kan ik berichten via deze app versturen. Whatts app en facebook zullen niet meer het belangrijkste communicatie middel zijn. Dus wil je volledig op de hoogte blijven en heb je nog geen uitnodiging ontvangen tot downloaden, stuur mij dan zsm een berichtje.

Gebruik van de app is ook mogelijk voor mensen die geen bootcamptraining volgen, maar wel graag een persoonlijk trainingsschema/ voedingsadvies willen


Leave a Reply